Gratis verzending binnen NL vanaf €75,-

Over ons

Bij Het Wasvrouwtje hebben we allemaal één ding gemeen en dat is de fascinatie voor geuren. Zeg maar gerust, een obsessie voor geuren. En dan bedoelen we zeker niet de geur van de zweetsokken van je partner of de bijzonder ruikende inhoud van de gymtas van je kind, die na een week toch niet kwijt bleek te zijn…

 

Onze medehuisgenoten gaan er dan misschien wel vanuit dat de schone was vanzelf weer in de kast terechtkomt, toch zijn we aardig wat tijd kwijt om telkens de bodem van de wasmand weer te zien. Het is dan toch redelijk teleurstellend als de was niet lekker ruikt, of een geur maar van korte duur blijkt te zijn.

 

Om deze reden hebben wij diverse bekende producten uitgeprobeerd. Toen we van wasparfum hoorde werd onze interesse meteen gewekt. We waren al snel overtuigd van de werking en verrassende geurbeleving van dit product.

 

Wasparfum is een nieuwe trend op de Nederlandse markt waar wij van overtuigd en enthousiast over zijn. Doordat deze trend nog relatief onbekend is, in combinatie met onze passie voor geuren, is het idee ontstaan om een eigen collectie wasparfums uit te brengen. Wij zijn er dan ook trots op dat we een collectie gerealiseerd hebben onder ons eigen merk Het Wasvrouwtje.

Bij het Wasvrouwtje

Zijn wij : Enthousiast en Onderscheidend.

Doen wij: alles met Zorg, Aandacht en (bijna) altijd met een Glimlach.

Willen wij : Blijven Verrassen!

Het-Wasvrouwtje-zomerkorting-2024

Deze aanbieding is geldig t/m 30 Juni 2024!

 

Kortingscode : ZOMER2024

 

Beste Bezoeker!

 

 

I.v.m.  vakantie zullen alle bestellingen die gedaan worden tussen 6-7-2024 en 28-07-2024 verstuurd worden op maandag 29-07-2024

 

Wij wensen iedereen een fijn en zonnige vakantie toe!  

 

 

Team Het Wasvrouwtje